Головна » 2016 » Червень » 22

Сьогодні під керівництвом першого заступника голови районної державної адміністрації Михайла Ямницького за участю представників служби у справах дітей, районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, відділу освіти, молоді та спорту, відділу культури райдержадміністрації та інспектора Путильського ВП відбулося засідання Координаційної ради у справах дітей та з питань охорони дитинства.

На засіданні заслухано інформацію директора районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Марії Фокшек про цільове використання коштів державної соціальної допомоги при народженні дитини. Зокрема, директор центру поінформувала, що з січня 2016 року по даний час проведено 129 вибіркових обстежень сімей. Встановлено, що в 126 сім’ях батьки задовольняють потреби дітей відповідного віку та використовують соціальні виплати за призначенням, лише в 2 сім’ях виплати було припинено в зв’язку з нераціональним їх використанням.

З поміж ро ... Читати далі »

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 378 | Додав: Irka | Дата: 22.06.2016 | Коментарі (0)

Щороку 22 червня в Україні відзначається День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни.
          22 червня 1941 року – одна із самих сумних дат для жителів району та України. Віроломний напад нацистської Німеччини на Радянський Союз поклав початок жертовній війні. Мільйони людей виявили нечуваний героїзм та єднання у жорстоких боях, віддавши найдорожче - своє життя за визволення Батьківщини, заради вільного і щасливого життя майбутніх поколінь.

Сьогодні, в  День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни в Україні, колона жителів, до яких долучилися працівники районного центру соціальних служб для сімї, ітей та молоді, скорботною ходою пройшла до  пам’ятного знаку.

У заході взяли участь керівники місцевих органів влади, представники районної Ради організації ветеранів України, делегації трудових колективів підприємств, установ та організацій.

   ... Читати далі »

Категорія: НОВИНИ | Переглядів: 360 | Додав: Irka | Дата: 22.06.2016 | Коментарі (0)