Головна » 2016 » Червень » 15 » Все починається з пива!!!
14:30
Все починається з пива!!!

Як ви гадаєте, що страшніше – пиво чи наркотики?

       Саме такими словами розпочалася бесіда на тему «Мрієш стати алкоголіком? Все починається з пива…», проведена головним спеціалістом РЦСССДМ Тетяною Несторяк з неповнолітньою, яка перебуває на обліку РС КВІ та РЦСССДМ та дітьми із 2 СОСЖО  (підлітками 14-15 років).

       Наркологи стверджують, що всі невиліковні речі починаються саме з пива. Нехай би це стверджували лише наркологи – та люди схильні до алкоголізму і наркотично залежні особи теж розповідають, що все колись почалося з пива.

«Як же смачно і приємно, повернувшись додому, після виснажливого робочого дня, випити склянку холодного і ароматного пива. Відчути, як з'являється розслаблення, спокій, як зникає втома і напруга» - ось такі думки виникають у багатьох людей, яких вживають пиво. Пиво діє на організм так, що воно і справді добре заспокоює і сприяє відпочинку. У результаті його вживання людина приручає себе як до п'янкої дії алкоголю. Фахівцем у бесіді було зазначено, що через деякий час воно стає необхідним для заспокоєння або відпочинку. Збільшуються дози пива, з'являються провали в пам'яті.Перші прийоми пива переносяться на більш ранній термін – на пізній вечір, на ранній вечір, на полудень, і навіть на самий ранок. Пиво починає ставати звичкою і далі проникає в клітини організму, формується алкоголізм.Залежність від пива формує у людини оманливе враження щастя і благополуччя. За думки більшості, пиво – майже не алкоголь. Бажання випити пива не викликає у людини такої тривоги, як потреба в горілці.  

Пивний алкоголізм починає формуватися значно повільніше, ніж горілчаний алкоголізм. Але коли він розвивається, то призводить до фатальних наслідків і важким формам алкоголізму.

По закінченню бесіди учасники жваво дискутували про те, що реклама відіграє величезну роль у розвитку пивного алкоголізму. Варто тільки подивитися, чого нас вчать.Кожна складна життєва ситуація не обходитися без алкоголю. Люди думають, що пиво безпечно – це ж не горілка, інакше його б не стали рекламувати. Ось проста порада – не пийте пиво, отримуйте радість від життя іншими способами. А якщо вже відчули тягу, зупиніться, або самі, або за допомогою лікаря.

     

 

Категорія: Заходи | Переглядів: 442 | Додав: Irka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: